Huisregels

Lees hier de huiregels en uitleg hoe u foto's kunt bekijken en plaatsen.
Forumregels
Om spam(mers) te weren is registreren alleen mogelijk met een .NL of .BE e-mailadres.
Het plaatsen van namen van artsen (behalve de naam van onze forumarts), klinieken en woonplaatsen is niet toegestaan.
Lees de volledige huisregels voordat u berichten of reacties plaatst.
Gesloten
admin
Site Admin
Berichten: 28
Lid geworden op: za aug 05, 2006 11:23 am

Huisregels

Bericht door admin » wo nov 08, 2006 2:42 pm

Akkoord voorwaarden door bezoeken/gebruiken Forum
Healthy Advertising (hierna te noemen ‘H.A.’ of ‘we’ of ‘wij’), kvk 54202787, is eigenaar van "Plastische Chirurgie Forum" Als u gebruik maakt van dit forum gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, bezoek/gebruik "Plastische Chirurgie Forum" dan niet langer.

Namen van behandelaars en behandelcentra zijn niet toegestaan
De focus van dit forum ligt op het delen van ervaringen met betrekking tot BEHANDELINGEN. Dit betekent dat er publiekelijk geen informatie meer uitgewisseld mag worden of namen genoemd mogen worden van BEHANDELAARS of BEHANDELCENTRA.

Indien u wel namen noemt van behandelaars of behandelcentra of aanwijzingen geeft waardoor de identiteit van een behandelaar/behandelcentra vastgesteld kan worden, worden uw berichten gemodereerd. Om bezoekers te helpen aan deze regel te voldoen is er voor diverse namen van behandelaars en behandelcentra censuur ingesteld. Typt u een gecensureerd woord dan wordt dit vervangen door een andere term bijv. ‘pc’ of ‘kliniek’. Indien u probeert om de censuur te omzeilen door bijvoorbeeld een foutieve spelling van namen van behandelaars of behandelcentra te gebruiken wordt u van het forum gebanned.

Wilt u van iemand weten waar hij/zij behandeld is dan kunt u contact opnemen met die persoon via e-mail en/of pb (persoonlijk bericht), afhankelijk van de opties die de betreffende persoon heeft geactiveerd in zijn/ haar profiel.”

Aansprakelijkheid
U verklaart ten allen tijde volledig aansprakelijk te zijn voor de inhoud van uw berichten. H.A. is in geen enkel geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten die u als bezoeker of gebruiker op het forum plaatst.

Meningen moeten altijd onderbouwd worden
Als u een mening, zowel positief danwel negatief, plaatst over een behandelaar of behandelcentrum moet deze altijd onderbouwd worden met feiten. Is uw mening naar het oordeel van de redactie niet of niet voldoende onderbouwd hebben we het recht, maar niet de plicht, om uw posting te wijzigen, verwijderen, modereren, verplaatsen of sluiten en uw account te sluiten of te verwijderen.

Alleen registreren mogelijk met .nl en .be e-mailadres
Om dit forum zoveel mogelijk spamvrij te houden zijn alleen registraties mogelijk met een .NL en .BE e-mailadres. Mocht u dit nog niet hebben dan kunt u dit aanvragen bij uw eigen internet provider.

Registreren is verplicht om berichten te posten
Nadat u zich geregistreerd heeft kunt u berichten plaatsen en wijzigen.

Verplicht plaatsen van een bericht binnen 7 dagen na registratie
U kunt zonder beperking en zonder registratie alle berichten lezen op het forum. Wanneer u zich eenmaal registreert, verwachten we dat u actief participeert aan het forum en na registratie binnen zeven dagen minimaal 1 bericht plaatst. Indien u dit niet doet kunnen we uw account weer verwijderen.

Account verwijderen
Op uw verzoek kunnen we uw account deactiveren of verwijderen. U dient hiervoor te mailen naar info@healthyadvertising.nl Bij zowel deactiveren als verwijderen kunt u geen berichten of emails meer ontvangen en kunt u niet meer inloggen. Bij deactiveren kunnen we uw account weer herstellen in de toekomst doordat deze alleen 'uit' wordt gezet door de beheerders. Bij verwijderen wordt het hele account verwijderd uit het systeem. Dit is niet meer terug te draaien.

Zoekmachines indexeren alle pagina's van dit forum
Dit forum staat open voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google, Bing, Ilse etc. Zoekmachines indexeren regelmatig alle pagina's op dit forum en nemen de teksten op in hun zoekresultaten.

Anoniem blijven
Zoekmachines indexeren regelmatig ons hele forum. Wilt u anoniem blijven, vermeldt dan nergens in uw berichten uw naam, woonplaats, tel.nr, e-mail adres of andere privacy gevoelige informatie.

Vragen stellen aan forumarts
Voordat u een vraag stelt aan een forumarts bent u verplicht om te kijken of iemand anders al dezelfde vraag heeft gesteld. Stelt u een vraag die een ander al gesteld heeft, dan hebben we het recht om uw vraag te verwijderen.

Toegestane en verboden links
Het is uitsluitend toegestaan om te linken naar pagina’s van bedrijven of klinieken op http://www.plastische-chirurgie-wijzer.nl en algemene hoogwaardige informatiebronnen op internet zoals bijv. wikipedia pagina’s, overheidsinstanties, consumentenbond etc. Het is niet toegestaan om links te plaatsen in het onderschrift van uw berichten. Indien u zich niet houdt aan bovenstaande regel kan dit leiden tot tijdelijke of permanente uitsluiting van het forum.

Permanente uitsluiting forum bij plaatsen berichten met verboden inhoud
U verklaart geen lasterlijke, haatdragende, bedreigende, kwetsende, obscene, vulgaire, racistische, seksueel-georiënteerde, scheldwoorden of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van uw eigen land of het land waar "Plastische Chirurgie Forum" gehost wordt. Als u dit toch doet, kan dit leiden tot permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, uw internetprovider.

Opslag IP adres
Uw IP-adres wordt bij registratie en bij ieder bericht en iedere reactie die u plaatst opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen.

Moderatie
U gaat akkoord met het feit dat "Plastische Chirurgie Forum" het recht heeft om op ieder moment inhoud van berichten te wijzigen, modereren, verwijderen, verplaatsen of sluiten.

Opslag database
Als gebruiker staat u toe dat uw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen.

Beeldmateriaal
U gaat ook akkoord met het feit dat "Plastische Chirurgie Forum" het recht heeft om door u op het forum geplaatste afbeeldingen of foto’s te kopiëren naar de website http://www.plastische-chirurgie-wijzer.nl voor voorlichtingsdoeleinden. Wanneer u uw foto’s verwijdert van het forum kunt u ons verzoeken om uw beeldmateriaal ook te verwijderen op http://www.plastische-chirurgie-wijzer.nl.

Hacking
Noch H.A., noch "Plastische Chirurgie Forum", noch phpBB zijn verantwoordelijk als uw gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

Berichten in Nederlandse taal
Alleen berichten in de Nederlandse taal zijn toegestaan. Indien uw berichten (deels) in een andere taal dan het Nederlands zijn geschreven kan dit leiden tot permanente uitsluiting van het forum. Deze regel is bedoeld om spam te weren.

Wederzijds respect
Op dit forum staat een respectvolle bejegening van anderen op de eerste plaats. Indien uw berichten niet voldoen aan de klassieke fatsoensnormen worden deze gemodereerd of in uiterste noodzaak verwijderd.U ontvangt een waarschuwing als u deze regel negeert. Blijft u deze negeren dan kan dit leiden tot tijdelijke of permanente uitsluiting van het forum.

On-topic
U verklaart alleen berichten te plaatsen die direct te maken hebben met het onderwerp van het thema van het forum. Indien u dit niet doet kan dit leiden tot tijdelijke of permanente uitsluiting van het forum en verwijdering van uw berichten.

Elke reactie op een bericht dient direct in het teken te staan van de opmerking, vraag, situatie of beschrijving waarmee het topic gestart is. Indien u hiervan wil afwijken dient u een eigen, nieuw topic te openen.

Misleiding
Het is verboden om u voor te doen als iemand anders en aldus misleidende informatie te presenteren op het forum. Indien u dit wel doet kan dit leiden tot permanente uitsluiting van het forum en verwijdering van al uw berichten.

Spam is niet toegestaan
Voor een definitie van spam houden we de uitleg aan op Wikipedia pagina over spam: http://nl.wikipedia.org/wiki/Spam_(post) Indien uw inschrijving kan worden opgevat als spam volgens de definitie van wikipedia wordt u permanent uitgesloten van het forum. Alle berichten behorende bij uw account worden verwijderd.

phpBB software en GPL
Dit forum werkt op basis van phpBB. Dit is een forumpakket dat is vrijgegeven onder de "General Public License" (of "GPL") en kan worden gedownload op http://www.phpbb.com. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie omtrent phpBB, zie: http://www.phpbb.com/.

Recht wijziging voorwaarden
We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen u daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als u niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "Plastische Chirurgie Forum". Als u wel gebruik blijft maken van "Plastische Chirurgie Forum", gaat u automatisch akkoord met de wijzigingen.

Contact administrator
Indien u vragen, opmerkingen of ideeën heeft m.b.t. vorm of inhoud van dit forum dan kunt u contact opnemen met de administrator via info@healthyadvertising.nl

Laatste datum wijziging voorwaarden: 8 september 2017

Gesloten